Da radio format ima svoje mesto u digitalnom svetu, govori u prilog činjenica da 92% ispitanika starijih od 18 godina svake nedelje sluša radio, stoji u Nielsen-ovom istraživanju objavljenom u junu 2019. Tehnološki napredak pružio nam je više načina da pristupimo većoj količini informacija, a radio stanice su sa aplikacijama na pametnim telefonima pronašle put do svoje publike. Da bi njihovi slušaoci uvek imali adekvatno radijsko iskustvo na svom telefonu, Radio S je početkom maju 2019. godine ažurirao svoju zvaničnu aplikaciju.

Nova verzija 3.0 Radio S aplikacija je tu, i svojim slušaocima omogućava da svoje omiljene pesme slušaju gde god da se nalaze. Pored ispravki ranije uočenih grešaka, nov interfejs ove aplikacije omogućava korisnicima da pogledaju koju pesmu trenutno slušaju i saznaju koje su poslednje tri puštene. Do sada aplikaciju je preuzelo više od 100 hiljada korisnika, koji su, sudeći prema podacima sa Google Play Store-a zadovoljni, te aplikacija ima ocenu 4,5. Sa ažuriranjem aplikacije stigle su i nove fukncionalnosti kao što su “Vesti” i “Nagrade”, koje korisnicima omogućavaju da se zabave i informišu kroz dnevni sadržaj gde ih čeka i puno nagrada. Korisnici mogu da uživaju u najraznovrsnijoj domaćoj i stranoj muzici na kanalima koje Radio S ima u svojoj ponudi:

Radio S
Radio S2
Radio S3
Radio S4
Radio S Crna Gora
Radio S2 Crna Gora
S Rock Radio
S Kids Radio
S Café Radio
S Folk Radio
S Pop Radio
S Lounge Radio
S Love Radio
S Gold Radio
S MC Hits Radio
S Energy Radio

Korisnike uskoro očekuju i nove opcije koje će pomoći u informisanju ali i zabavi, a do tada aplikaciju možete preuzeti za Android uređaje sa Google Plas Store-a, i za iOS uređaje sa App Store-a.

Source: Radio S aplikacija za svakodnevno uživanje