Poznat TDP za dolazeći Intel Core i9-9900KS procesor

Poznat TDP za dolazeći Intel Core i9-9900KS procesor


Intelov dolazeći Core i9-9900KS procesor od 5GHz će svakako biti izuzetan čipset u mnogim segmentima. U pitanju je CPU sa osam jezgara i 16 threadova, sa 5GHz radnim taktom na svim jezgrima i biće namenjen potrošačkoj publici.

Kako bi osigurao da se kompanijin aktuelni CPU dizajn i proizvodni proces iskoristi na najbolji način, Intel je povećao TDP i poboljšao boost frekvenciju za sva jezgra, što bi procesoru trebalo da omogući da odlično radi pri maksimalnim performansama.

intel2_97.jpg

Postavlja se pitanje koliko dugo će CPU moći da zadrži 5GHz frekvenciju za sva jezgra, kada je uposlen. Asus BIOS otkriva TDP od 127W, što je izuzetno visoko za osmojezgarni procesor i zahtevaće poprilično sposoban provodnik toplote. Ipak, jasno je da će Intel dolazeći CPU pozicionirati kao najbolje rešenje za gejming i napredne aplikacije.

Izvor: TechPowerUp

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrijeNovi Xiaomi Mi Mix Alpha renderi prikazuju zakrivljeni displej koji se širi na poleđinu telefona


OnePlus 7 i 7 Pro počeli da dobijaju OxygenOS 10 ažuriranje

Source: Poznat TDP za dolazeći Intel Core i9-9900KS procesor