Novi Xiaomi Mi Mix Alpha renderi prikazuju zakrivljeni displej koji se širi na poleđinu telefona

Novi Xiaomi Mi Mix Alpha renderi prikazuju zakrivljeni displej koji se širi na poleđinu telefona


Xiaomi će 24. septembra održati svoju veliku prezentaciju, tokom koje će biti predstavljen novi Mi Mix telefon koji, prema rečima kompanije, ima screen-to-body odnos od preko 100 procenata. Ovo bi mogla biti još ekstremnija verzija “waterfall” displeja.

Sada se pojavilo nekoliko koncept rendera koji sugerišu kako bi ovaj novi dizajn displeja mogao izgledati na Xiaomi Mi Mix Alpha modelu. Za pomenuti dizajn postoje tehnologije koje ga čine primenjivim, a zakrivljeni panel bi mogao biti značajno praktičniji od onih koje nude fleksibilni uređaji.

xiaomi2_100.jpg

Neke glasine od ranije sugerišu da će nove Mi Mix uređaje pokretati Snapdragon 855+ čipset, a novi Mix bi mogao biti i prvi koji će implementirati Samsungov 108MP ISOCELL Bright HMX senzor.

xiaomi3_15.jpg

Pored novog Mi Mix modela, očekuje se da će Xiaomi predstaviti i Mi 9 Pro, sa 6.39-inčnim Super AMOLED ekranom, Snapdragon 855+ čipsetom i 4000mAh baterijom. Očekuje se podrška za 30W Mi Charge Turbo bežično punjenje, kao i MIUI 11 interfejs.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrijeMotorola One Macro se očekuje uskoro


Poznat TDP za dolazeći Intel Core i9-9900KS procesor

Source: Novi Xiaomi Mi Mix Alpha renderi prikazuju zakrivljeni displej koji se širi na poleđinu telefona