Huawei zaštitio naziv ‘Harmony Studio’, mogući portal za developere

Huawei zaštitio naziv 'Harmony Studio', mogući portal za developere


Kompanija Huawei preduzima ozbiljne korake kako bi Harmony, svoju alternativu za Android, što pre osposobila i omogućila korisnicima. U tim naporima, kineski gigant je zaštitio naziv za Huawei Harmony Studio, a ovaj trejdmark je otkrio sajt LetsGoDigital.

Trejdmark je objavio INPI (Instituto Nacional de la Propiedad Industrial) iz Argentine, a prijava za zaštitu naziva je podneta 18. septembra. Prijava je takođe ubačena u EUIPO (European Union Intellectual Property Office) bazu i može se primenjivati na telefone, tablete, nosive uređaje, pametne zvučnike, rutere, laptopove, PC uređaje, pametne televizore, automobile i drugo.

huawei2_202.jpg

Huawei Harmony Studio je najverovatnije portal za developere, dizajniran da kreatorima softvera pomogne da svoje aplikacije kreiraju i optimizuju za Huaweijev operativni sistem i prodavnicu aplikacija.

Pred kompanijom Huawei je sada ozbiljan posao da sopstvenu prodavnicu aplikacija, Huawei AppGallery, načini konkretnom alternativom Google Play Store-u. Kompanija je ranije objavila da je rezervisala milijardu dolara u tu svrhu.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrijeSamsung slavi 50. rođendan! Šta još možemo očekivati ​​od ovog tehnološkog giganta?


Caviar objavio luksuznu iPhone 11 Pro Discovery seriju telefona

Source: Huawei zaštitio naziv 'Harmony Studio', mogući portal za developere