Naslednik GoPro Hero 7 kamere najverovatnije će stići prvog oktobra, s obziorm da je fotografija sa obrisom kamere i tim datumom postavljena na zvaničan sajt ove kompanije. Naziv “Ovo je akcija”, pojavljuje se preko videa koji se pušta iznova sa kadrovima off road vožnji, skijanja, ronjenja svega onoga na šta smo već navikli kada je GoPro u pitanju. Vide se i kadrovi izbliza nečega što podseća na trenutno aktuelnog Frenka Zapu ili drugog sa JetPackom.

GoPro hero 8

Najviše zamračena fotografija je u stvari jedina najbliža fotografija koju imamo zvanično proizvodu. Međutim, internet je već učinio svoje pa se fotografije gde se u potpunosti vidi ceo proizvod već mogu videti.

GoPro hero 8 teaser

Ukoliko se ove prognoze ostvare, zaista će Hero 8, sa rotacionim ekranom i dodato mesto za blic, naći nove praktične primene.  Ove procurele fotografije i specifikacija mogu nam dati prvi uvid, poput novog GP2 čipa za koji se navodi da će omogućiti bolju stabilizaciju videa. Ili bolju optiku, bolji kvalitet fotografije i novi senzor od 12MP. Međutim, za sve detalje, naravno moraćemo da sačekamo.

Izvor: TechCrunch

Source: GoPro Hero 8 kamera stiže prvog oktobra