Google Pixelbook Go laptop bi mogao imati 4K displej

Google Pixelbook Go laptop bi mogao imati 4K displej


Izvori sajta 9to5Google sugerišu da će novi Chrome OS uređaj, za koji se veruje da će nositi naziv Pixelbook Go, biti relativno standardan laptop sa ekranom osetljivim na dodir. Uređaj neće biti ni tablet ni konvertibilni model, a izdvajaće se preko konvencionalnih nadogradnji, od kojih će bar jedna biti retkost za Chromebookove.

Centralna karakteristika laptopa će biti opcioni 4K displej, za one kojima podrazumevani 1080p nije dovoljan. Displej će imati 16:9 odnos stranica. Korisnici mogu da očekuju i moćnije zvučnike, kao i lakše kućište od legure magnezijuma.

Ostali elementi će biti pozajmljeni sa ranijih modela, uključujući prednje mikrofone i Titan C sigurnosni čip, kao i USB-C portove. Izbor procesora će se kretati od Intel Core m3 do Core i7, a biće dostupno do 16GB RAM-a i 256GB skladišnog prostora.

 


Ukoliko su glasine tačne, Pixelbook Go se očekuje 15. oktobra, tokom Google-ovog događaja u okviru kojeg se očekuje i predstavljanje novih Pixel 4 telefona.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrijeCooler Master predstavio MasterFan SF120M


Xiaomi Mi 9 Pro predstavljen uz Snapdragon 855+, 45W punjač, 5G opciju

Source: Google Pixelbook Go laptop bi mogao imati 4K displej